Grupa "KANA" sposobna je da odsvira sve, od velikih koncerata na otvorenom prostoru, preko svadbi, koktel partija, rođendana, maturskih večeri, proslava firmi, do autorske muzike.

Sastav je ime dobio po gradu "Kana" u Galileji, današnji Izrael, gde je kako kaže Sveto Pismo Novoga Zaveta Gospod naš, Isus Hristos, svojim prisustvom na svadbi u Kani Galilejskoj, blagoslovio brak i porodicu, a pretvaranjem vode u vino projavio prvo u nizu velikih čuda za vreme svoga ovaplocenja i boravka na zemlji.

Band postoji od 2004.godine, a članovi su:

Miloš Arandjelović (vokal), Vladan Karadžov ( bas gitara, vokal), Ivana Stojković (vokal), Goran Ilić (gitara, vokal), Goran Stojanović - Kobac (klavijature, vokal), Desimir Stojimirović (bubanj) .

"KANA" je spoj iskustva, znanja, mladosti i različitih muzičkih opredeljenja.

Miloš iza sebe ima 3 gitarijade u Zaječaru i pobedu na zimskoj gitarijadi 1994. godine sa hard rock grupom "Čuvari Snova" sa kojom je iste godine izdao album " Čast vitezova "

Profesor Vladan Karadžov je najiskusniji. Prošao je kroz sve muzicke žanrove. Pored stalnog angažmana u grupi Kana, sarađivao je, a i sada stalno sarađuje sa mnogim vrhunskim domaćim, a i stranim umetnicima i estradnim zvezdama.

Ivana Stojković je perspektivan vokal pred kojom je blistava karijera.

Goran Ilić, gitarista, koji je svojim stilom obeležio kraj '80-tih. Njegovo solo deonice zabeležene su na albumima "Beethoven band"-a, grupe "Zenit" i sastava "Hazari". Njegovo bogato iskustvo u studijskom radu kao snimatelj i producent ogleda se i u kvalitetnom i prepoznatljivom zvuku grupe Kana.

Kobac, šef benda, u grupu donosi note narodne muzike. Radio je sa šou - bendovima i vrhunskim muzičarima od Bosne do Srbije.

Desimir Stojimirović svojim mnogobrojnim angažmanima u raznim niskim bendovima među kojima su najznačajniji "Puls" i "Oranž" pokušava da obori rekorde i visoke standarde koje mu je postavio njegov stariji kolega prof. Vladan Karadžov. Jednog dana će možda i uspeti u tome (naravno kad odem u penziju, :) ha,ha,ha.)©2007 Karadžov.com® || Developed by A2 agency